Total score:

Excellent
9.8 / 10 8
based on 8 recommendations
Sort by: Newest First | Most Helpful First
1-8 of 8 recommendations
Grapevine.dk

Top Secret


Rating:
5
Posted: 18 days ago

Nemt, hurtig levering, og spilet er super sjov! Jeg havde et lille problem med betalingen - som nok skyldtes en teknisk fejl - og da var folket bag grapevines facebook side også super hurtige til at svare på mit nødråb og hjælpe med at få det hele til at virke. Tak! Read more »

Grapevine.dk

35-50 year Nyborg

Super god service og hurtig ekspedit. Kvaliteten af spilen er helt i top.


Rating:
5
Posted: 25 days ago

Meget fin oplevelse. Tak Read more »

Grapevine.dk

God service


Rating:
5
Posted: 31 days ago

Hurtig levering, gode vare også er det billigt. Deres support er super gode og flinke, svare hurtigt. Read more »

Grapevine.dk

35-50 year

Super hurtigt og effektivt, kan varmt anbefales at handle her


Rating:
5
Posted: 33 days ago

Skrev til deres kundeservice i forbindelse med et spørgsmål til en skattejagt - der gik ikke 1 time, så havde jeg svar. Jeg bestilte - og jeg kunne downloade med det samme. Read more »

Grapevine.dk

35-50 year Esbjerg

Et sjovt escape game


Rating:
5
Posted: 34 days ago

Bestilling, bekræftigelse samt betaling forløb uden problemer. Flugten fra det hjemsøgte huset var et sjovt escape game. Read more »

Grapevine.dk

35-50 year Holbæk

Mission: Skattejagt


Rating:
4
Posted: 37 days ago

Mission: Skattejagt Fin skattejagt. Min datter blev super glad. Read more »

Grapevine.dk

35-50 year Esbjerg

Hurtig levering og gode partyspil.


Rating:
5
Posted: 38 days ago

Hurtig levering og gode partyspil. Har bestilt flere gange hos grapevine, der er altid hurtig levering og det er nogle rigtig hyggelige spil for børn de laver. Kan klart anbefales! Read more »

Grapevine.dk

35-50 year Odense

Escape room space escape


Rating:
5
Posted: 38 days ago

Værdsat af deltagerne, og det var temmelig let at forberede mig, da jeg havde to ledige værelser. Da de var i det ene rum, forberedte jeg det andet osv. Read more »